PVV: Nederland wil zijn vrijheid terug!

HIEROM STEMT U OP DE PVV

Geert Wilders: ‘‘Tweede termijn coronadebat.

Moties over duidelijkheid voor mensen met een verhoogd risico, het afschaffen van de avondklok en het openen van winkels en horeca, en te onderzoeken hoeveel mensen door uitgestelde zorg zijn overleden resp complicaties hebben opgelopen.’’ 

Geert Wilders: ‘‘In korte tijd vandaag honderden e-mails ontvangen van 60-, 70- en 80-jarigen vaak met onderliggende ziektes die wachten tot ze eindelijk (vrijwillig) gevaccineerd worden.

En ik zeg de minister: maak nu eens duidelijk wanneer zij aan de beurt zijn!’’

Geert Wilders: ”Het worden historische verkiezingen. Gaan we door met het weggeven van alles wat ons dierbaar is, of zetten we Nederland weer op 1? Niet Rutte maar de kiezer is de baas.

Dus ga allemaal stemmen en stem PVV!”

ADvp
adinterview

Geert Wilders reikt VVD-leider Mark Rutte de hand. Hij sluit niet langer uit dat zijn PVV in een kabinet stapt als Rutte daar premier van is.

Zo zag de wereld van Geert Wilders er luttele maanden geleden uit: twee verkiezingsnederlagen achter de rug en zware concurrentie van Thierry Baudet op rechts. Zo ziet de wereld er nu uit voor de PVV-leider: zijn partij is de tweede in de peilingen en de concurrentie van Forum voor Democratie lijkt afgeschud.

Heeft u zich destijds zorgen gemaakt over uw toekomst?

,,Ik ben niet zo’n zorgelijk type. Ik loop hier al wat langer rond. Soms win je, soms verlies je. Vooruit, als je voor het eerst op je lazer krijgt, is dat moeilijker te relativeren. Bij de Europese verkiezingen stond aan het einde van de uitslagenavond nog een grote nul op het scherm. Het was echt geen leuke tijd. Maar ik heb hier intern gezegd: ‘Jongens, we blijven uitgaan van eigen kracht’. Niet in paniek raken. Ook niet over Baudet. Hij doet nu iets heel goed, maar niets is oneindig.”

Kiezers zien ook dat de PVV is veroordeeld tot de oppositie nu VVD en CDA niet met u in een kabinet willen.

,,Dat is echt geen gelopen koers, geloof me. Het is ondemocratisch al voor de verkiezingen een grote partij uit te sluiten. En de VVD-kiezers hebben er ook niets aan. Want Rutte levert hen daarmee uit aan de Jesse Klavers, de Lilianne Ploumens en aan de Sigrid Kaags van deze wereld. En daarmee aan nog meer klimaatnonsens, lastenverzwaring en migratie. Om door te kunnen regeren laat Rutte zich gijzelen door links. En dan heb je straks vijf partijen nodig voor een kabinet. Dat is onwerkbaar. Dat ligt binnen twee weken op het kerkhof.”

.